Espai familiar

 

L’Espai Familiar és un espai de trobada per les famílies del centre escolar, però també pretén ser un espai formatiu del municipi, pel que obre les seves portes a totes les persones de la zona i vinculades al mòn educatiu.  En aquest espai  es realitzen diferents activitats que permeten l'aprenentatge,  la reflexió conjunta i poder compartir i contrarestar diferents punts de vista sobre aspectes educatius que ens interessen i motiven com a persones educadores que som.

Aquest espai també realitza activitats dinàmiques i lúdiques per a compartir amb els nostres fills i filles, així com tallers per donar a conèixer els diferents projectes i/o serveis de l’AMPA. Durant el curs escolar es pretén combinar diferents tipus d'activitats, oferint tant espais formatius com d'altres més lúdics.

En finalitzar les xerrades-tallers sempre s’ofereix una mica de berenar per tal de poder continuar parlant i potenciar les relacions entre els i les assistents. Aquest  berenar  el preparen les treballadores de la cuina de l’Escola i acostumen a ser els mateixos postres que mengen habitualment l’alumnat al menjador de l’escola.

Per tal de facilitar l'assistència a totes les persones  i conciliar la vida familiar , aquest espai sempre compta amb un servei de monitoratge gratuït.

 

Subscriure a Espai familiar
Desenvolupat i dissenyat per Camaleon Webs - Web adaptat a dispositius mòbils