Xarxa d'AMPAS

dt., 09/16/2014 - 19:31 -- Anna Rodríguez

 

Al nostre municipi durant el 2012 es va crear una Xarxa d’AMPAs  amb l’objectiu de fomentar la cohesió entre les diferents AMPAS de les escoles, conèixer i compartir les diferents realitats educatives del municipi i crear un espai de participació per tota la comunitat educativa.

Durant aquests dos anys la Xarxa ha basat la seva activitat amb el coneixement de la realitat educativa i l’intercanvi d’experiències entre les persones integrants de les respectives AMPAS.

També hem realitzats activitats de suport a l’escola en català i a la defensa de l’escola pública a través de jornades lúdiques i reivindicatives.

Actualment la Xarxa d’AMPAS vol fer un pas més enllà i enceta un projecte que començarà a desenvolupar en el curs vinent i que es basa amb la creació d’un espai de formació continuo per les persones que participen de forma activa en les diferents AMPAS ,  les famílies de totes les escoles del municipi i la comunitat educativa en general.

 

Objectius de l'activitat:

  • Formentar la cohesió social del municipi.

  • Fomentar projectes adreçats a integrar famílies de nouvinguts/nouvingudes.

  • Fomentar iniciatives que promoguin l’organització d’activitats conjuntes entre diferents agents del territori.

  • Fomentar noves formes de participació.

  • Fomentar iniciatives que proposin projectes innovadors o puntuals que introdueixin elements de qualitat i/o identificació singular del centre.

 
 
 

 

Desenvolupat i dissenyat per Camaleon Webs - Web adaptat a dispositius mòbils