Tastets

dc., 09/24/2014 - 12:01 -- Anna Rodríguez

 
“Tastet d’extraescolars”. Aquest projecte es basa en la realització de tallers fora de l’horari lectiu, d’una durada determinada i inferior al curs durant un trimestre, dos mesos o un mes del curs lectiu.
L’objectiu d’aquest projecte es per una banda oferir tallers de qualitat i dirigits per professionals de la matèria amb cert reconeixement al municipi o l’entorn  i per altra banda oferir la possibilitat que l’alumnat experimenti amb diferents tècniques i possibilitats creatives.
. D’aquesta forma durant el curs es poden oferir activitats diverses i complementaries que és presentant al llarg del curs.
Tastets que s'han oferit:
Terrissaire: una proposta creativa per a treballar la ceràmica a través de la manipulació i el torn. Aquest taller ha sigut donat per dos professionals de la ceràmica. L’alumnat ha realitzat un treball conjunt de creació artística que es quedarà a  la mateixa escola, i que  s’anirà desenvolupant amb futurs tallers. Durant aquest curs també s’ha pogut visitar i treballar en un taller de ceràmica real on es desenvolupa l’activitat professional.
Tècniques d’estudi: és un taller adreçat a practicar les habilitats bàsiques per a qualsevol aprenentatge i ampliar els recursos per poder estudiar millor. Durant aquest curs s’han treballat els conceptes bàsics per millorar el procés de l’aprenentatge de l’alumnat, i s’ha dotat de recursos i eines per poder viure aquest procés amb motivació i confiança. El taller ha estat desenvolupat per professionals de la matèria que han treballat no només des de la intel·ligència, sinó també des de la coordinació visual-motòrica, l’agilitat, la velocitat,  la superació personal, la reflexió i l’autoestima, amb l’aplicació d’una metodologia creativa.
Escacs: Amb nivells d'Iniciació, intermig i avançat, es pot aprendre a jugar als escacs d'una manera divertida. No cal tenir coneixements previs d'escacs, ja que es comença a explicar tot des del principi.
Artístic: és un taller per a gaudir de la creació i habilitat artística explorant la creativitat de cada nen/a. Crean petits projectes amb diferents tècniques experimentals; esgrafiat, collage, textures.
 

Desenvolupat i dissenyat per Camaleon Webs - Web adaptat a dispositius mòbils